top of page

Allmänna Villkor

Genom att använda gullemig.se och/eller genomföra en beställning,

godkänner du att följa de allmänna villkoren nedan.

1. Priser och avgifter

De priser som anges är inklusive moms, och exklusive fraktkostnaden.

Fraktkostnader

I Sverige

Ordervärde upp till 399 kr = 69 kr frakt

Ordervärde upp till 599 kr = 49 kr frakt

Ordervärde över 599 kr = FRI frakt

Utanför Sverige

Ordervärde upp till 699 kr = 150 kr frakt

Ordervärde upp till 1299 kr = 120 kr frakt

Ordervärde över 1299 kr = FRI frakt

Frakt Krans
Vill du beställa en krans? Hör av dig! lindawangstudios@gmail.com

2. Leverans

Lagervaror (markerat med “snabb leverans”) skickas inom 1-5 arbetsdagar. Alla 3D Card är "snabb leverans".

Leveranstid beställningsvaror:

Virkade Dolls, Blommor & Accessoarer - ca 2-4 veckor

Virkade Krans - ca 4-6 veckor

Vid beställning av flera varor samfraktas dessa och leveranstiden blir densamma som den produkt med längst leveranstid.

Även om vi strävar efter att leverera inom meddelade tidsramar, kan leveransen på grund av oväntade händelser ta längre tid.

3. Ångerrätt

Du kan ångra eller returnera en beställning av en lagervara (markerat med “snabb leverans”) från och med den dag du gör din beställning till och med 14 dagar efter mottagandet av dina beställda varor. Om du har debiterats för varorna får du en återbetalning på produkten men inte för returfrakten som du själv står för. På beställningsvaror där du själv fått bestämma färger finns ingen ångerrätt.

Om du vill ångra ditt köp eller returnera din beställning, ber vi dig att meddela oss detta genom att mejla till lindawangstudios@gmail.com. Mejlet måste vara oss tillhanda inom den 14-dagarsperiod som anges i avsnittet “Ångerrätt” ovan. Du har därefter ytterligare 14 dagar på dig att returnera varorna i enlighet med avsnitt “Returer” nedan. Vi kommer att göra en återbetalning, företrädesvis med samma betalningssätt som du använde vid beställningstillfället snarast möjligt, dock senast inom 14 dagar efter det att vi har fått ditt meddelande om ånger av köpet under förutsättning att vi har fått tillbaka varorna eller bevis på att du har skickat tillbaka varorna. Ett annat betalningssätt kan komma att användas för återbetalningen, under förutsättning att du godkänner en sådan ändring. Detta kommer under inga omständigheter att medföra några extrakostnader för dig.

Om du har mottagit en felaktig vara ska du omgående meddela Linda Wang Studios om detta och returnera varan i enlighet med avsnittet “Returer” nedan. För varor som vi bedömer vara felaktiga gör Linda Wang Studios en fullständig återbetalning.

För ej utlöst paket hos ombud så betalar du själv för returkostnaden som uppstår och detta korrigeras mot din beställning vid Klarna.

4. Returer

Linda Wang Studios garanterar en fullständig återbetalning eller, om du så föredrar, byte av lagervaror (markerat med “snabb leverans”) i enlighet med avsnittet “Ångerrätt”, under förutsättning att alla varor returneras i samma skick som de var i vid leveransen till dig. Detta innebär att varorna inte får ha skadats, nedsmutsats, tvättats eller ändrats. Vid eventuell retur står du som köpare för fraktkostnaden för den returnerade produkten. Det är ingen returrätt på beställningsvaror.

5. Färger och form

Vi strävar efter att på ett så korrekt sätt som möjligt visa våra produkters egenskaper, inklusive komposition, form och färger. Färgen du ser på lindawangstudios.com är dock beroende av din datorskärm, och vi kan inte garantera att din skärm visuellt kan återge färger korrekt.

6. Garanti

Om de varor du har köpt är defekta, tillämpar Linda Wang Studios gällande konsumentlagstiftning. Om du inte är nöjd med dina varor på grund av uppenbara material, inklusive skador som har uppkommit under transport – informera oss snarast om detta genom att maila lindawangstudios@gmail.com.

7. Bolagsinformation

Linda Wang Studios innehar F-skattsedel och är registrerat i Stockholm.
Linda Wang Studios AB
Postadress: Sjöbjörnsvägen 4, 11 767, Stockholm
Org.nr: 559098-3713
Momsregistreringsnummer: SE559098371301

E-post: lindawangstudios@gmail.com

bottom of page